+38 (050) 660-16-92

Пн-Пт: 9:00 – 19:00 Сб: 10:00 – 17:00 Вс: выходной

Город: 

Политика конфиденциальности

Ласкаво просимо в інтернет-магазин розміщений за адресою https://shop.dinternal.com.ua і перебуває у користуванні ФОП Мочалова Діна Юріївна, код 3303514580,зареєстрований за адресою м.Київ, проспект Лісовий, буд. № 25-А, кв.183та надалі іменується «Магазин ДІНТЕРНАЛ» або сайт shop.dinternal.com.ua. При цьому правовласником Сайту є ТОВ «ДІНТЕРНАЛ ЕД’ЮКЕЙШН». Уважно прочитайте нашу Політику конфіденційності.

Дана Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, зберігання, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту shop.dinternal.com.ua. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних». У деяких випадках ми можемо публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів сайту. Якщо вам потрібна додаткова інформація про способи обробки ваших особистих даних на сайті shop.dinternal.com.ua, надішліть запит електронною поштою на адресу shop@dinternal.com.ua.

 

Збір та використання даних

Сайт shop.dinternal.com.ua збирає та зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем.

Персональні дані можуть бути використані в наступних цілях:

  • надання Послуг Користувачеві; ідентифікація Користувача;
  • взаємодія з Користувачем;
  • надіслання Користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;
  • проведення статистичних та інших досліджень;
  • обробка платежів Користувача;
  • моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій.

«Магазин ДІНТЕРНАЛ» може збирати особисту інформацію, яка добровільно надається вами при:

  • при реєстрації на сайті shop.dinternal.com.ua;
  • при оформленні підписки на e-mail розсилку;
  • при оформленні замовлення товарів на сайті;
  • при реєстрації на онлайн/оффлайн івент (для майбутнього сайту Dinternal Academy) + як правило кожен учасник івенту автоматично стає учасником розіграшу та/або лотереї;
  • при оформленні підписки на товар (якщо товар відсутній в наяності );
  • при заповненні клієнтом контактної форми зворотного зв’язку;
  • при замовленні клієнтом дзвінка від менеджера через binotel та консультації «зателефонуйте мені в 1 клік»;
  • спілкуванні з нами за допомогою звичайної або електронної пошти або по телефону.

Сайт shop.dinternal.com.ua в тому числі збирає, обробляє і зберігає такі дані:

  • ваше прізвище, ім'я, по батькові;
  • поштову та електронну адресу;
  • номер телефону;
  • хронологію покупок;
  • розмови в чаті, ваші скарги відносно наших товарів або обслуговування;
  • ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
  • запис розмов;
  • список товарів, які були запропоновані нами вам під час рекламних кампаній;
  • товари, які продаються через «Магазин ДІНТЕРНАЛ», яким Ви віддали перевагу.

Подібна інформація збирається і використовується за вашою згодою, відповідно до чинного законодавства України, лише в рамках діяльності «Магазину ДІНТЕРНАЛ». Окрім правовласника Сайту, інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності. Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих «Магазином ДІНТЕРНАЛ» відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. «Магазин ДІНТЕРНАЛ» та/чи Сайт не несе відповідальності за відомості, які були надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.

 

Права Користувача

У відповідності до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», Користувач повідомлений про права суб’єкта персональних даних. Суб’єкт персональних даних має право: 

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; 10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  10. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  11. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  12. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

 

Файли cookie, інформація про відвідування

Коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість надаваних послуг: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Shop.dinternal.com.ua також використовує файли cookie в рекламних службах, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб керувати оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету. При доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або інший клієнт наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали серверу можуть містити таку інформацію, як IP-адресу, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

 

Інші сайти

Дана політика конфіденційності стосується тільки сайту shop.dinternal.com.ua. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

 

Інформаційні розсилки:

При реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про товари, майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту. Ви можете відмовитися від розсилки в будь-який момент, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки. Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, які зазначені вами при реєстрації або у своєму Особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок. Крім цього, інформація, що збирається нами може бути використана в наступних цілях: Постачання, підтримка, забезпечення захисту та удосконалення нашого Сайту, а також розробка нових служб.

Захист прав і власності сайту shop.dinternal.com.ua і наших користувачів.

Перед використанням інформації в інших цілях, крім тих, що були зазначені при її зборі, ми попросимо у вас дозволу на таке використання. Сайт shop.dinternal.com.ua обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

 

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з сайтом shop.dinternal.com.ua, крім таких випадків:

 

Користувач дав на це свою згоду

Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, які не пов'язані з сайтом shop.dinternal.com.ua, якщо ви надали на це згоду.

 

Для обробки третіми сторонами

Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам, у відповідності з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки.

На вимогу законодавства

У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації розумним чином необхідні з метою:

Дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів

Дотримання чинних Умов продажу товарів та надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень

Виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок

Захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки сайту shop.dinternal.com.ua, її користувачам або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

Якщо сайт shop.dinternal.com.ua візьме участь у злитті, придбанні або будь-якій іншій формі продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації, яка може бути залучена в цю угоду.

Захист інформації

Сайт shop.dinternal.com.ua здійснює належний захист Персональних і інших даних відповідно до Законодавства і приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи щодо захисту Персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

Зміна персональних даних

Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) Персональні дані в Особистому кабінеті або шляхом направлення письмової заяви на адресу shop@dinternal.com.ua.

Користувач в будь-який момент має право видалити Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу shop@dinternal.com.ua

Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

Дотримання вимог

Дана Політика конфіденційності відображає основні принципи використання інформації «Магазином ДІНТЕРНАЛ». Здійснюючи доступ на цей сайт, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи компанії «Магазин ДІНТЕРНАЛ» свою особисту інформацію, ви висловлюєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами, просимо не надавати нам свою особисту інформацію.

 

Ми регулярно перевіряємо дотримання даної Політики конфіденційності.

Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача, що відправив скаргу з приводу його претензій або побоювань. Ми будемо співпрацювати з відповідними регулюючими органами, включаючи місцевих представників влади, що відповідають за захист даних, для вирішення питань передачі особистих даних, які неможливо вирішити між сайтом shop.dinternal.com.ua і приватною особою.

Зміна політики конфіденційності

Сайт shop.dinternal.com.ua вправі вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.

Останнє оновлення: «01» августа 2021 року

test incognito seo